Translate

вторник, 24 марта 2020 г.

Шановні батьки та колеги! Коронавірусниї карантин: як не панікувати і подбати про сім'ю!

Перший і найголовніший пункт - розробити режим дня для всієї родини.

Потрібно зібрати всю родину і поговорити про те, що коронавірус небезпечний, потрібно дотримуватися рекомендацій лікарів і часто мити руки, носити захисні маски та інше.

Режим дня допомагає впорається з тривогою, яку викликає поширення інфекції, тому що це те, на що ми можемо вплинути.

- Вставать не позже 9 утра. Это дисциплинирует.

- Физическая активность. Например, делать с утра зарядку, приседать и делать активные упражнения. Также эксперт рекомендует делать зарядку Цигун. Она довольно простая, не нужно сильно физически напрягаться, но она разрабатывает все мышцы, дыхание, внутренние органы и есть упражнения для легких.

- Активные часы 11-13. В это время родители работают, школьники учатся. Но есть еще дошкольники, а с ними сложнее. В этом случае родителям нужно поделить дни, когда они занимают младших детей. Например, понедельник, среда - мама; вторник, четверг - папа, а пятница по очереди. 

Прогулянка. Гуляти можна всією сім'єю, або ж, для того, щоб відпочив один з партнерів, по одному ходити з дитиною. Це стосується і школярів, хоча підлітків і складніше витягти гуляти з батьками, але можна зацікавити, або проявити бажання поспілкуватися побути зі своїм вже не маленькою дитиною разом

Комментариев нет:

Отправить комментарий